Fırında Mantarlı Levrek Tarifi Kolay Yapımı

Yeteneklieller

Administrator
Yönetici
Fırında Mantarlı Levrek Tarifi Kolay Yapımı Malzemeler
1 adet levrek fileto
4-5 adet mantar
4-5 adet kestane mantarı
1-2 adet taze soğan
1 adet misket limon kabuğu rendesi
Yarım limon suyu
1 yemek kaşığı hardal
2-3 adet defne yaprağı
Yeterince tuz
Yeterince karabiber
Fırında Mantarlı Levrek Tarifi Nasıl Yapılır? Sebzeleri küçük küçük şeritler halinde doğrayın.Alüminyum folyo serilmiş bir fırın tepsisi üzerine 2-3 defne yaprağını, şerit doğranmış taze soğanları, mantarları ve limon kabuğu rendesini koyun.Temizlenmiş levrek filetolarının dış kısımlarına hardal sürüp malzemelerin üzerine yerleştirin. En son limon suyunu, tuz ve karabiberi de ekleyin ve alüminyum folyo ile üzerini sarıp kapatın.Önceden ısıtılmış 250 dereceli fırında yaklaşık 10 dakika pişirdikten sonra folyodan çıkarıp tabağa alın.Arzuya göre patates veya salata ile birlikte servis yapın.Afiyet olsun!
 
Üst